Området er til bruk for beboere i Ulsmåg Borettslag. Bruk din inngangsnøkkel til å låse opp. Er du sistemann som forlater området så vær vennlig å låse etter deg.
For å tenne grillen benyttes elektrisk grillstarter. Tennvæske er ikke lov å benytte. Har du brukt grillen så kom gjerne tilbake og rengjør den når den har fått kjølt seg ned.
Bruker er selv ansvarlig for å rydde og rengjøre etter seg. Forlat området slik du vil finne det.
Borettslagets ordensreglement gjelder også her.
-Det skal være generell ro i borettslaget mellom kl. 23.00 og kl. 07.00
-Bruk av radio, TV, musikkanlegg, musisering og høy tale må tilpasses slik at det ikke sjenerer øvrige beboere.
–Området skal være røykfritt
Bake/pizzaovn
Bakerovnen på området vil det gis opplæring i bruken av. Vi vil holde kurs i blant annet pizzabaking til våren. Ønsker du å bruke ovnen bør du få litt innføring først. Kontakt mailto:grillplassen@ulsmag.no eller send en SMS til 92622840 så avtaler vi nærmere.
Følgende utstyr er utplassert for bruk med steinovnen. Pizzaspade, Pizzapeeler og kost.
Pizzaspaden (den store) benyttes KUN til å sette pizza inn i ovnen med. Bruker du den til annet arbeid i ovnen blir den ødelagt. Denne skal være så ren som mulig for at pizzabunnen skal gli rett av
Pizzapeeler. Denne brukes til å snu pizzaen i ovnen og til å ta pizzaen ut av ovnen med. Den brukes også når du legger inn nye vedkubber og til å flytte glør og ved inne i ovnen.
Kosten benyttes til å feie stekeflaten. NB! Denne er av tre og vil brenne hvis den ikke holdes unna brennende ved.
Alt utplassert utstyr som benyttes skal rengjøres etter bruk.
Ingen reservasjon/booking
Det er dessverre ikke anledning til å booke/reservere området til selskap og lignende. Det skal til enhver tid være tilgjengelig for andre beboere som ønsker å bruke plassen. Området har sitteplass til ca 50 personer inne pluss 3 benker utenfor
Vito Iaccopellis Youtube kanal er full av tips og triks for deg som vil bake pizza i steinovn. Vi anbefaler at du setter deg litt inn i hvordan man bruker ovnen og utstyret før du setter i gang. Spør gjerne på grillplassen@ulsmag.no