Ny informasjonsbrosjyre om rehab

I dag er det delt ut ny informasjonsbrosjyre om Rehabiliteringen av borettslaget.

Dette er informasjonsskriv nr. 2 som publiseres til alle beboere i Ulsmåg borettslag, og som omhandler pågående rehabiliteringsprosjekt. Informasjonsskrivet tar for seg alle forhold ved rehabiliteringsprosjektet. Både igangsatte arbeider og arbeider som planlegges utført.
Onsdag den 11. desember mellom klokken 16 til 19 inviterer styret til en uformell informasjonssamling og befaring av husvognene utenfor blokk B (Elvenesvegen 42-46).
Prosjektadministrasjonen og representanter fra styret vil være tilgjengelig for eventuelle spørsmål og informasjon om rehabiliteringsprosjektet.

Les informasjonsheftet her http://www.ulsmagborettslag.no/wp-content/uploads/2019/12/Brosjyre-informasjonsskriv-2-Rehab.pdf

Grillplassen bak B blokken

Området er til bruk for beboere i Ulsmåg Borettslag. Bruk din inngangsnøkkel til å låse opp.  Er du sistemann som forlater området så vær vennlig å låse etter deg. 

For å tenne grillen benyttes elektrisk grillstarter. Tennvæske er ikke lov å benytte. Har du brukt grillen så kom gjerne tilbake og rengjør den når den har fått kjølt seg ned.

Bruker er selv ansvarlig for å rydde og rengjøre etter seg.  Forlat området slik du vil finne det.

Borettslagets ordensreglement gjelder også her.  

-Det skal være generell ro i borettslaget mellom kl. 23.00 og kl. 07.00

-Bruk av radio, TV, musikkanlegg, musisering og høy tale må tilpasses slik at det ikke sjenerer øvrige beboere.

Området skal være røykfritt

Bake/pizzaovn

Bakerovnen på området vil det gis opplæring i bruken av.  Vi vil holde kurs i blant annet pizzabaking til våren.  Ønsker du å bruke ovnen bør du få litt innføring først.  Kontakt mailto:grillplassen@ulsmag.no eller send en SMS til 92622840 så avtaler vi nærmere.

Følgende utstyr er utplassert for bruk med steinovnen. Pizzaspade, Pizzapeeler og kost.

Pizzaspaden (den store) benyttes KUN til å sette pizza inn i ovnen med. Bruker du den til annet arbeid i ovnen blir den ødelagt. Denne skal være så ren som mulig for at pizzabunnen skal gli rett av

Pizzapeeler. Denne brukes til å snu pizzaen i ovnen og til å ta pizzaen ut av ovnen med. Den brukes også når du legger inn nye vedkubber og til å flytte glør og ved inne i ovnen.

Kosten benyttes til å feie stekeflaten. NB! Denne er av tre og vil brenne hvis den ikke holdes unna brennende ved.

Alt utplassert utstyr som benyttes skal rengjøres etter bruk.

Ingen reservasjon/booking

Det er dessverre ikke anledning til å booke/reservere området til selskap og lignende. Det skal til enhver tid være tilgjengelig for andre beboere som ønsker å bruke plassen. Området har sitteplass til ca 50 personer inne pluss 3 benker utenfor

Hvordan tenne opp i ovnen
Tips om hvordan steke pizza
Hvordan rotere pizzen i ovnen.
Hva du ikke bør gjøre

Vito Iaccopellis Youtube kanal er full av tips og triks for deg som vil bake pizza i steinovn. Vi anbefaler at du setter deg litt inn i hvordan man bruker ovnen og utstyret før du setter i gang. Spør gjerne på grillplassen@ulsmag.no

Den nye grillplassen er klar for bruk

Den har vært under bygging en stund nå, plassen mellom 40 og 42. Vaktmester Roy og hans hjelpere har snekret og støpt. men nå er det klart for åpning. 31. august kl 15:00 inviterer styret til åpningsfest der vi griller pølser og baker ekte italiensk pizza i bakerovnen.

Alle i borettslaget er hjertelig velkommen innom. Vi holder på til klokken 19:00

Ta turen og se hvor flott det er blitt!

Her er ett lite billedgalleri