Ny parkeringsregulering ved nedkastpunkt

Alle beboere må være oppmerksom på at all parkering foran de nye nedkastpunktene ikke er tillatt og vil bli gebyrbelagt umiddelbart ved kontroll.

Husk også at tømmebilen er større en vanlig og trenger god plass langs veiene i laget. Den trenger også fri passasje til snuplass mellom A og B-blokken.

Ny renovasjonsordning fra 16.06.2020 –

Det nye renovasjonsanlegget er omsider godkjent og blir åpnet tirsdag 16.06.20, med unntak av plastkomprimatoren utenfor D-blokken (62 – 64). Dette skyldes en teknisk feil som tar noe tid å få reparert. Beboerne blir informert når feilen er utbedret.

BIR vil være tilstede i egen vogn utenfor C-blokken (50 – 52 – 54) for utlevering av brikker og veiledning fra kl. 13.00 til rundt kl. 18.00

Har du ikke anledning til å komme, vil brikkene bli lagt i postkassen din en av de etterfølgende dagene.

De nye nedkastpunktene kan ikke benyttes uten brikke.

De gamle nedkastsjaktene i gangene vil bli låst fortløpende og containerne vest for D-blokken blir fjernet

Vær oppmerksom på at all parkering foran nedkastpunktene ikke er tillatt og vil bli gebyrbelagt umiddelbart ved kontroll.

Grillplassen bak B blokken

Området er til bruk for beboere i Ulsmåg Borettslag. Bruk din inngangsnøkkel til å låse opp.  Er du sistemann som forlater området så vær vennlig å låse etter deg.

HUSK: Følg myndighetenes råd for Covid-19. Hold avstand og vask hendene.. 

For å tenne grillen benyttes elektrisk grillstarter. Tennvæske er ikke lov å benytte. Har du brukt grillen så kom gjerne tilbake og rengjør den når den har fått kjølt seg ned.

Bruker er selv ansvarlig for å rydde og rengjøre etter seg.  Forlat området slik du vil finne det.

Borettslagets ordensreglement gjelder også her.  

-Det skal være generell ro i borettslaget mellom kl. 23.00 og kl. 07.00

-Bruk av radio, TV, musikkanlegg, musisering og høy tale må tilpasses slik at det ikke sjenerer øvrige beboere.

Området skal være røykfritt

Bake/pizzaovn

Bakerovnen på området vil det gis opplæring i bruken av.  Vi vil holde kurs i blant annet pizzabaking til våren.  Ønsker du å bruke ovnen bør du få litt innføring først.  Kontakt mailto:grillplassen@ulsmag.no eller send en SMS til 92622840 så avtaler vi nærmere.

Følgende utstyr er utplassert for bruk med steinovnen. Pizzaspade, Pizzapeeler og kost.

Pizzaspaden (den store) benyttes KUN til å sette pizza inn i ovnen med. Bruker du den til annet arbeid i ovnen blir den ødelagt. Denne skal være så ren som mulig for at pizzabunnen skal gli rett av

Pizzapeeler. Denne brukes til å snu pizzaen i ovnen og til å ta pizzaen ut av ovnen med. Den brukes også når du legger inn nye vedkubber og til å flytte glør og ved inne i ovnen.

Kosten benyttes til å feie stekeflaten. NB! Denne er av tre og vil brenne hvis den ikke holdes unna brennende ved.

Alt utplassert utstyr som benyttes skal rengjøres etter bruk.

Ingen reservasjon/booking

Det er dessverre ikke anledning til å booke/reservere området til selskap og lignende. Det skal til enhver tid være tilgjengelig for andre beboere som ønsker å bruke plassen. Området har sitteplass til ca 50 personer inne pluss 3 benker utenfor

Hvordan tenne opp i ovnen
Tips om hvordan steke pizza
Hvordan rotere pizzen i ovnen.
Hva du ikke bør gjøre

Vito Iaccopellis Youtube kanal er full av tips og triks for deg som vil bake pizza i steinovn. Vi anbefaler at du setter deg litt inn i hvordan man bruker ovnen og utstyret før du setter i gang. Spør gjerne på grillplassen@ulsmag.no

Ny TV og Internettavtale med Get

NY TV OG BREDBÅNDSAVTALE MED GET

Din boligsammenslutning, Ulsmåg Borettslag, har inngått en ny avtale med Get for levering av TV og bredbåndstjenester. Du har dermed tilgang til et av landets raskeste bredbåndsnett, Norges mest innholdsrike underholdningstilbud, og Get-appen kundene våre elsker. 

Den nye avtalen aktiveres 1. februar 2020.
Snart kommer vi på besøk for å levere nødvendig utstyr til deg. Da velger du hvilket alternativ du vil ha og trenger du hjelp til oppkobling hjelper vi deg gjerne med det også. 

TID FOR MONTERING OG UTLEVERING AV UTSTYR:

I forbindelse med ny avtale blir hussentralen (fiberboks) oppgradert hos samtlige. Dette er det vår entreprenør Motho som utfører. Motho tar kontakt med deg pr. telelefon og avtaler tid for bytte av hussentral. Ønsker du en ny TV-boks vil du få dette utlevert av montøren. Nytt utstyr blir aktivert og kan tas i bruk. 

Samme dag, mellom kl 17:00 – 21:00, kommer en Get representant for å sjekke at alt fungerer som det skal. Get representanten vil også kunne hjelpe deg med å velge TV og bredbåndsalternativ, levere ut ekstra utstyr hvis du har behov for det, eller svare på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Dette inneholder den nye avtalen:

Bredbånd 30 Mbps 

Har du en lavere hastighet i dag enn det som er inkludert i den nye avtalen med Get, vil den automatisk bli oppgradert til den nye inkluderte hastigheten.

TV-pakken Mini 

Det kollektive TV tilbudet endres fra TV-pakken Basis til TV-pakken Mini. Med TV- pakken Mini har du tilgang til de 12 mest populære TV-kanalene og norske kvalitetsfilmer i Get filmleie. I tillegg får du 5 poeng du kan bruke til å velge enkeltkanaler for. Du kan lese mer om TV-pakken her: get.no/tvmini.

TV-Mini er en mer begrenset TV-pakke enn Basis som frem til nå har vært den kollektive TV-pakken. Har du TV-pakken Basis i dag vil den bli overført til TV-pakken Mini fra 1. februar 2020. Hvis du har TV-pakken Start i dag vil denne videreføres til 199 kr. Dette vil fremkomme på neste faktura fra Get.

Vi gjør oppmerksom på at om du ønsker å ha Eurosport-pakken, TV 2 Sportskanalen eller HBO må du velge TV-pakken Start.

Har du TV-pakken Start i dag og ikke ønsker å beholde den lenger kan du gjøre endringer selv på get.no/min-get eller ved å ringe 21 90 60 50.

Get boX 

Get boX er vår nyeste TV- og strømme boks. Den har tilgang på tusenvis av apper, fjernkontroll med stemmestyring, inngang til Netflix og innebygget Chromecast.
Tjenesten Opptak er inkludert i avtalen. Alle opptakene som gjøres på Get boX lagres i skyen slik at du kan se det du vil på nett-TV, mobilen, nettbrett eller Apple TV. Du har 500 timer med opptak som har ubegrenset levetid og som du kan se offline. 

Les mer om boksen her: www.get.no/produkter/getbox

Er du fornøyd med TV-boksen du har, trenger du ikke bytte. 

Get-appen

Når du har en TV-boks kan du laste ned Get-appen for nettbrett og mobil og se TV, film og serier hvor du vil i hele Norge. 

Håper du er fornøyd som kunde av oss!

Vennlig hilsen Get

Spørsmål og svar om ny avtale

Hva menes med oppgradering av hussentral?
Det vil bli installert en ny hussentral (fiberboks). Denne vil forbedre Wi-Fi dekningen og opplevd bredbåndshastighet i din bolig.

Hvordan går jeg frem hvis jeg vil bytte avtalt tid for bytte av hussentral?

Da kan du kontakte Motho på følgende kanaler:

Motho AS

Telefon: 55 25 62 40 (man-fre; 09:00 – 15:00)

E-post: post@motho.no

Kan jeg få hjelp til å koble opp utstyret jeg får utlevert?
Utstyret som er inkludert i avtalen vil bli installert av vår entreprenør Motho på installasjonsdagen.
Dersom du ønsker produkter utover dette, vil Get representanten som besøker din bolig på kveldstid kunne bistå med oppkobling.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke er tilgjengelig når Get kommer på kvelden mellom kl 17:00 og 21:00?
Hvis datoen ikke passer kan du:

  • hente utstyr på ditt lokale Get Servicekontor. Se oversikt på get.no/om/forhandlere.
  • bestille via Min Get-appen eller get.no/min-get.
  • kontakte Get Leveransesupport for bestilling på tlf 21 90 60 50 eller via e-post til Leveranse.boligselskap@get.no

NB! Hussentralen må monteres av en installatør og kan derfor ikke hentes eller bestilles.

Hvis leiligheten er en utleiebolig, bør eier eller leietaker registreres som kunde?
Er leiligheten en utleiebolig, eller eier selv ikke bor i den aktuelle boligen, anbefaler vi at leietaker/beboer registreres som kunde. Personen som skriver under på avtalen er ansvarlig ved evt. tap eller skade på utstyret, og blir fakturert for eventuelle ekstra tjenester som blir bestilt.

Har du fortsatt ubesvarte spørsmål?
I forbindelse med utleveringen kan du ta kontakt med Get leveransesupport på telefon 21 90 60 50 eller via e-post til Leveranse.boligselskap@get.no.
Du finner også mer informasjon under get.no/kundeservice. Get-representanten som besøker deg vil også være behjelpelig med å svare på alle spørsmål du måtte ha.

Under vises prisene på TV-bokser som gjelder for ditt boligselskap:

Ny informasjonsbrosjyre om rehab

I dag er det delt ut ny informasjonsbrosjyre om Rehabiliteringen av borettslaget.

Dette er informasjonsskriv nr. 2 som publiseres til alle beboere i Ulsmåg borettslag, og som omhandler pågående rehabiliteringsprosjekt. Informasjonsskrivet tar for seg alle forhold ved rehabiliteringsprosjektet. Både igangsatte arbeider og arbeider som planlegges utført.
Onsdag den 11. desember mellom klokken 16 til 19 inviterer styret til en uformell informasjonssamling og befaring av husvognene utenfor blokk B (Elvenesvegen 42-46).
Prosjektadministrasjonen og representanter fra styret vil være tilgjengelig for eventuelle spørsmål og informasjon om rehabiliteringsprosjektet.

Les informasjonsheftet her http://www.ulsmagborettslag.no/wp-content/uploads/2019/12/Brosjyre-informasjonsskriv-2-Rehab.pdf

Den nye grillplassen er klar for bruk

Den har vært under bygging en stund nå, plassen mellom 40 og 42. Vaktmester Roy og hans hjelpere har snekret og støpt. men nå er det klart for åpning. 31. august kl 15:00 inviterer styret til åpningsfest der vi griller pølser og baker ekte italiensk pizza i bakerovnen.

Alle i borettslaget er hjertelig velkommen innom. Vi holder på til klokken 19:00

Ta turen og se hvor flott det er blitt!

Her er ett lite billedgalleri